Mange ulike farger


Hettegenser finnes i mange ulike farger og detaljer, slik at det er enkelt å tilpasse den til ditt varemerke og stil. De mange fargevalgene gjør det også enkelt å følge med i motebildet, og til og med endre farge hvert år, dersom du gjør det til en fast vane å bestille hettegensere.

Klassisk eller friskere farger

Svart og hvitt er selvsagt klassiske farger, men blått og rødt er også to populære farger som passer til de fleste anledninger. Men du kan også velge friskere farger som gult, grønt, rosa, lilla eller turkis. Det er helt opp til egen smak og stil. Noen hettegensere har til og med to farger. Fargevalget kan også være en del av budskapet du vil vise fram, for eksempel dersom firmaet har en logo i en bestemt farge som du gjerne vil framheve med de ansatte gensere.

Farger på detaljer

I tillegg til selve genserfargen, kan du velge fargen på skriften, samt fargen på eventuelt grafisk design som skal være på genseren. Hvis du er usikker på hvilken farge du vil ha, eller hvis de ansatte har mange ulike fargeønsker, kan du bestille gensere i flere ulike farger, med samme design, slik at alle får den fargen de liker best. Selvsagt kan du også bestille mange ulike størrelser i samme ordre.

Din personlige logo

Selvsagt kan du bruke firmaets egen logo. Dersom denne logoen er i farger, må du også vurdere hvilken genserfarge som passer best til logoen. Du kan få trykk i en eller flere farger. Prisen øker litt med flere farger, men dersom genseren skal brukes til profilering, er det selvsagt viktig at firmaets logo gjengis best mulig. Så en logo i farger, bør gjengis i de samme fargene. Dette må også vurderes når du velger fargen på genseren, slik at logoens farger ikke kolliderer med genserfargen.