Hettegensere finnes i både unisex, dame, herre og barnemodeller, så det finnes en variant som passer fint til alle. Unisex er en modell som passer til både damer og herrer, og dette er en god løsning dersom du bare skal bestille en variant. Men du må selvsagt tenke på at de ansatte bruker ulike størrelser, så ofte må du uansett dele opp ordren din. Da kan du samtidig dele inn ordren i egne damemodeller og herremodeller.

Damemodeller

Damemodeller er ofte litt smalere i passformen og mindre i størrelsen. Men det er selvsagt ikke alle kvinner som liker smale hettegensere, så det er ikke sikkert det er nødvendig å velge egne damemodeller. Snakk gjerne med de ansatte for å høre hva de foretrekker. Damemodeller koster det samme som herremodeller og unisexmodeller.

Familiegaven

Hvis hettegenserne er firmagaver, kan du også gi gensere til de ansattes barn. Det finnes hettegensere for alle aldersgrupper, fra de minste til de voksne. Velg gjerne en liten logo til barnegensere, for det er ikke nødvendig at barna ser ut som levende reklameskilt. Men små, velplasserte logoer er fint, og får fram budskapet på en god måte.

Til alle aldre

En stor fordel med hettegensere, er at alle setter pris på dem. Du har kanskje ansatte i mange fasonger og aldersgrupper, men hettegensere kler alle kroppsformer, så sant størrelsen er riktig. Og hettegensere blir brukt av både unge og eldre. De er fine koseplagg, utendørsplagg og kontorplagg i de kjøligere månedene. Hvis du vil overraske de ansatte med gensere, må du finne en smart måte å samle inn klesstørrelsene deres, men gensere er en firmagave alle kommer til å like. Det er langt bedre å få en bruksgave, som et klesplagg, enn å få en pyntegjenstand som bare står der og samler støv. Samtidig vil jo en bruksgave være et mye bedre profileringsprodukt.