Hettegensere med trykk er veldig populære, delvis fordi de passer til alle og til nesten alle anledninger. Du har en stor flate å trykke på, spesielt på baksiden av genseren, og det er dermed mulig å velge en stor og synlig logo. Det er også veldig mange andre steder du kan plassere trykk på en hettegenser, og plagget finnes i mange farger og utføringer, og du kan kjøpe den i konvensjonell eller økologisk bomull.

En helårsgave

T-skjorter brukes mye til å profilere bedrifter, men disse passer best om sommeren. En hettegenser passer mye bedre på kjølige norske sommerdager, og ikke minst om våre, høsten og vinteren, som jo utgjør mesteparten av årstidene her i landet. Dermed blir en hettegenser mer praktisk, og den blir en helårsgave. Du kan gi de ansatte hettegensere til jul eller til messer og arrangementer, eller bare kjøpe gensere med firmalogoen for å vise fram bedriften din.

I mange størrelser

Hettegensere finnes dessuten i mange størrelser, både barnestørrelser, herrestørrelser, damestørrelser og unisex, opp til 4XL. Genserne er romslige og behagelige å ha på, og de gir bevegelsesrom. Du kan selvsagt bestille mange størrelser med samme trykk, slik at alle får den perfekte genseren.

Mange farger

Dessuten finnes hettegensere i mange farger, alt fra de klassiske som hvitt, svart og grått, til sterke farger som gult eller rosa. Alle typer gensere og hettegensere kan brukes til hverdags og jobb, så en Hettegenser med trykk trenger ikke bare å være et jobbplagg. Genseren kan like gjerne brukes i fritiden, og da vil den selvsagt vise fram firmaet ditt til alle dine ansatte møter.

Et holdbart plagg

Hettegensere er laget i et mye tykkere stoff enn for eksempel T-skjorter, og vil derfor være mer holdbare. Dermed kan de brukes lengre, og de blir derfor en bedre investering enn billige og tynne T-skjorter.