Hettegenseren holder deg varm både om vinteren og på kjølige dager resten av året. Her i Norge er det mye vind og vær, og det kan være godt å ha en hette å trekke over hodet når du er utendørs. Hettegenseren er dermed et perfekt arbeidsplagg, som også kan brukes til å spre et varemerke. Hettegensere med trykk gjør varemerket og firmanavnet ditt synlig, og ettersom hettegensere er så praktiske og populære, er det stor sjanse for at de ansatte vil bruke klærne både på jobben og i fritiden. Dermed er dette en fin måte å reklamere litt for foretaket, samtidig som du gir de ansatte et fint plagg å ha på.

Jobbklær eller fritidsklær

Hettegenseren er fin å jobbe i, spesielt for dem som jobber utendørs. Så hvis de ansatte trenger behagelige arbeidsklær, er dette et godt plagg å velge. Genserne har en løs passform, slik at de ikke strammer selv når du jobber, og det er selvsagt viktig. Arbeidsklær må være behagelige. Dessuten har genserne en myk innside, som også føles behagelig. Hetten bidrar til å beskytte mot vind og kulde.

Men hettegensere er også fine fritidsklær, så hvis dine ansatte skal få en firmagave til jul, kan dette være en praktisk gave, som kommer til å bli brukt. Hettegensere passer altså for alle firma, også for deg som ikke er på utkikk etter typiske arbeidsklær.

Mange muligheter

Hettegensere finnes i mange farger, og når du skal velge trykk på genseren, har du utrolig mange muligheter. Dermed kan du lage gensere som er helt unike, og som blir lagt merke til. Da kan de ansatte reklamere for firmaet mens de jobber, eller mens de bruker hettegenseren på fritiden. Du kan bruke genserne til å spre varemerket ditt, samtidig som du gir dine ansatte et fint og praktisk klesplagg de kan bruke i lang tid.