Hettegenser med logo er perfekt når du vil ha en litt ledigere klesstil på et arrangement, en kongress eller en messe, og du ikke vil kle deg opp i en skjorte. Med hettegensere i like farger og med likt trykk, vil dine ansatte bli lagt merke til, og folk vil enkelt kjenne dem igjen på messen eller arrangementet. Fine gensere kan være den lille detaljen som gjør at folk kommer og snakker med dine ansatte.

Velg en synlig farge

Skal du på messe, er det ofte mange firma der, og stor konkurranse om oppmerksomheten. Da kan hettegensere være det som får ditt firma til å skille seg ut. For å skille deg ut i en slik anledning, er det best med gensere i sterke farger. Svarte eller mørkeblå gensere vil bli lagt mindre merke til enn gensere i rødt, lyseblått, gult eller grønt. Fargen kan også sende et budskap. For eksempel passer grønt fint til en miljømesse, og rødt passer bra hvis det er et julearrangement. Men alle farger kan selvsagt brukes uansett årstid. Det handler om smak og behag, og hva som passer best til trykket og signalet du vil sende ut.

Synlig logo

Hvis du vil at logoen skal legges merke til, må den ha litt størrelse, og hvis det er mulig, kan du prøve å finne på et morsomt slagord, som blir lagt merke til. Hvis genserne er bestilt til ett bestemt arrangement, kan du til og med ta med navnet på arrangementet, samt dato eller årstall, og da vil hettegenserne til de ansatte også bli et fint minne om den aktuelle messen. Samtidig vil et slikt trykk også vise at du tar den aktuelle messen eller arrangementet på alvor, og kundene og andre besøkende ser at du har lagt ned litt arbeid i forkant av messen.